Looking For Anything Specific?

Belhanda Adana Demirspor : Younès Belhanda rejoint Adana Demirspor / Sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de.

Belhanda Adana Demirspor : Younès Belhanda rejoint Adana Demirspor / Sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de.. Başkan murat sancak'ın direk görüşme yaptığı ve ikna ettiği belhanda gelecek sezon adana'da. Faslı futbolcu ile görüşmelere devam edilirken futbolcu, başkan murat sancak'ın sosyal medya hesaplarını da takibe aldı. Süper lig'in yeni ekiplerinden adana demirspor. Sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de. Belhanda, adana demirspor'un yıllık yaklaşık 1.8 milyon euro'dan 3 sezonluk teklifini kabul etti.

Adana demirspor, younes belhanda'yla 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Adana demirspor 31 yaşındaki younes belhanda ile anlaşmak istiyor. Adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Younes belhanda, galatasaray'da 131 resmi maça çıkarken, 22 gol attı. Belhanda geçen sezon galatasaray formasıyla 28 maçta 8 gol atıp, 3 asist yapmıştı.

Younes Belhanda rejoint Adana Demirspor - Linformation.ma
Younes Belhanda rejoint Adana Demirspor - Linformation.ma from linformation.ma
Adana ekibi, bonservisi elinde olan faslı yıldız orta sahayla 3 yıllık anlaşma. Adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Adana demirspor başkanı murat sancak da, belhanda ve lille kulübü'nün kaptanı fonte ile görüşüyoruz. Sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de. Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor, geçen sezon galatasaray ile yolları ayrılan younes belhanda'ya 3 yıllık imza attırdı. Adana demirspor'un yıldız futbolcuya yıllık 3.2 milyon euro ödeneceği belirtildi. Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de. Başkan murat sancak'ın direk görüşme yaptığı ve ikna ettiği belhanda gelecek sezon adana'da.

Adana demirspor'un yıldız futbolcuya yıllık 3.2 milyon euro ödeneceği belirtildi.

Süper lig'in yeni ekiplerinden adana demirspor, geçen sezonun ortasında galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği ve bonservisi elinde olan younes belhanda'yı renklerine bağladı. Güney ekibi bonservisi elinde olan galatasaray'ın eski futbolcusu younes belhanda ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Younes belhanda, galatasaray'da 131 resmi maça çıkarken, 22 gol attı. Adana demirspor, younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Süper lig hasretini yıllar sonra dindiren adana demirspor, çilek transferini younes belhanda ile gerçekleştirmek üzere. Ancak akşam saatlerinde adana demirspor başkanı murat sancak'la instagram'da karşılıklı takipleşen belhanda'nın bu hamlesi, yeni bir transfer dedikodusunu da beraberinde getirdi. Murat sancak, the president of adana demirspor, the new team of the super league, made statements about his transfer we are in talks with the captain of belhanda and lille club fonte. Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu. Adana demirspor, younes belhanda'yla 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Geçen sezon galatasaray forması giyen younes belhanda, adana demirspor'a transfer oldu. Süper lig'in yeni ekiplerinden adana demirspor, faslı younes belhanda'yı kadrosuna kattığını açıkladı. Adana demirspor başkanı murat sancak, bu transferin ardından i̇lk yabancı transferimiz gerçekleşti. Süper lig'in yeni takımı adana demirspor, galatasaray ile iki süper adana demir'in ikinci transferi.

İyi bir ev, iyi bir araba, iyi şartlar. Süper lig ekiplerinden adana demirspor, faslı futbolcu younes belhanda ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Deneyimli futbolcu, geçen sezon süper lig'in ikinci yarısının başında galatasaray yönetimi. Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor, geçen sezon galatasaray ile yolları ayrılan younes belhanda'ya 3 yıllık imza attırdı. Adana demirspor on thursday announced the signing of attacking midfielder younes belhanda on a free transfer, following his departure from galatasaray.

Adana Demirspor, Younes Belhanda'yı kadrosuna kattı
Adana Demirspor, Younes Belhanda'yı kadrosuna kattı from i.istiklal.com.tr
Süper lig'in yeni ekiplerinden adana demirspor, geçen sezonun ortasında galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği ve bonservisi elinde olan younes belhanda'yı renklerine bağladı. Adana demirspor'un yıldız futbolcuya yıllık 3.2 milyon euro ödeneceği belirtildi. Süper lig'in yeni takımı adana demirspor, galatasaray ile iki süper adana demir'in ikinci transferi. Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de. Sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de. İyi bir ev, iyi bir araba, iyi şartlar. Süper lig'in yeni ekiplerinden adana demirspor. Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

Süper lig'in yeni takımı adana demirspor, galatasaray ile iki süper adana demir'in ikinci transferi.

Adana demirspor, bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağladığını sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de. Belhanda geçen sezon galatasaray formasıyla 28 maçta 8 gol atıp, 3 asist yapmıştı. Adana ekibi, bonservisi elinde olan faslı yıldız orta sahayla 3 yıllık anlaşma. Adana demirspor, younes belhanda'yla 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Belhanda, adana demirspor'un yıllık yaklaşık 1.8 milyon euro'dan 3 sezonluk teklifini kabul etti. Adana demirspor başkanı murat sancak, belhanda iddialarıyla ilgili olarak ''belhanda ve lille kulübü'nün kaptanı fonte ile görüşüyoruz. Süper lig ekiplerinden adana demirspor, faslı futbolcu younes belhanda ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Mavi lacivertli ekip mario balotelli'yi de kadrosuna katmaya çok yakın. Adana demirspor başkanı murat sancak kısa bir süre önce galatasaray'ın eski yıldızı younes belhanda ile görüşüyoruz. Younes belhanda, galatasaray'da 131 resmi maça çıkarken, 22 gol attı. Murat sancak, the president of adana demirspor, the new team of the super league, made statements about his transfer we are in talks with the captain of belhanda and lille club fonte. Deneyimli futbolcu, geçen sezon süper lig'in ikinci yarısının başında galatasaray yönetimi. Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağladığını duyurdu.

Süper lig'in yeni takımlarından adana demirspor, transferde flaş bir hamle yaptı. Adana demirspor on thursday announced the signing of attacking midfielder younes belhanda on a free transfer, following his departure from galatasaray. Süper lig'in yeni takımı adana demirspor, galatasaray ile iki süper adana demir'in ikinci transferi. Bu transferler kolay olmuyor'' dedi. Güney ekibi bonservisi elinde olan galatasaray'ın eski futbolcusu younes belhanda ile 3 yıllık anlaşmaya vardı.

Adana Demirspor, Younes Belhanda'yı kadrosuna kattı
Adana Demirspor, Younes Belhanda'yı kadrosuna kattı from i.istiklal.com.tr
Güney ekibi bonservisi elinde olan galatasaray'ın eski futbolcusu younes belhanda ile 3 yıllık anlaşmaya vardı. Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağladı. Geçen sezon galatasaray forması giyen younes belhanda, adana demirspor'a transfer oldu. Bu transferler kolay olmuyor'' dedi. Süper lig'in yeni takımı adana demirspor, galatasaray ile iki süper adana demir'in ikinci transferi. Süper lig hasretini yıllar sonra dindiren adana demirspor, çilek transferini younes belhanda ile gerçekleştirmek üzere. Adana demirspor, bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağladığını sezona güçlü bir kadroyla girme düşüncesinde olan adana demirspor, i̇talyan yıldız mario balotelli için de. + adana demirspor, younes belhanda'yla 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı.

Ancak akşam saatlerinde adana demirspor başkanı murat sancak'la instagram'da karşılıklı takipleşen belhanda'nın bu hamlesi, yeni bir transfer dedikodusunu da beraberinde getirdi.

Mavi lacivertli ekip mario balotelli'yi de kadrosuna katmaya çok yakın. Belhanda, adana demirspor'un yıllık yaklaşık 1.8 milyon euro'dan 3 sezonluk teklifini kabul etti. Süper lig'in yeni ekiplerinden adana demirspor, geçen sezonun ortasında galatasaray'ın sözleşmesini feshettiği ve bonservisi elinde olan younes belhanda'yı renklerine bağladı. Belhanda geçen sezon galatasaray formasıyla 28 maçta 8 gol atıp, 3 asist yapmıştı. Younes belhanda, galatasaray'da 131 resmi maça çıkarken, 22 gol attı. Adana demirspor başkanı murat sancak, bu transferin ardından i̇lk yabancı transferimiz gerçekleşti. Faslı futbolcu ile görüşmelere devam edilirken futbolcu, başkan murat sancak'ın sosyal medya hesaplarını da takibe aldı. Futbol belhanda resmen adana demirspor'da. Deneyimli futbolcu, geçen sezon süper lig'in ikinci yarısının başında galatasaray yönetimi. Adana demirspor başkanı murat sancak da, belhanda ve lille kulübü'nün kaptanı fonte ile görüşüyoruz. Bu transferler kolay olmuyor'' dedi. Adana demirspor, younes belhanda'yla 3 yıllık anlaşma sağlandığını açıkladı. Süper lig'in yeni takımlarından adana demirspor, transferde flaş bir hamle yaptı.

Adana demirspor başkanı murat sancak da, belhanda ve lille kulübü'nün kaptanı fonte ile görüşüyoruz belhanda. Süper lig'in yeni ekibi adana demirspor bonservisi elinde olan younes belhanda ile 3 yıllık anlaşma sağladı.

Posting Komentar

0 Komentar